Hjemmelavet chilimayo

Chilimayo færdigDenne opskrift på hjemmelavet chilimayo er egentlig lidt en snyde opskrift, da selve mayonnaisen ikke laves fra bunden (er man rigtig overskudsagtig kan man jo lave den fra bunden – har faktisk hørt at det skulle være super nemt) – men dette er i hvert fald en super simpel og hurtigt måde at lave en rigtig lækker dyppelse på – den hjemmelavede mayonnaise må jeg forsøge mig med en anden dag 🙂

Mængde: en ramekin – ca 1 ½ dl

Ingredienser:

  • 5 spsk mayonaise (fx Hellmann’s)
  • 1 tsk chilisauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk havsalt

Fremgangmåde:

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag eventuelt til hvis den skal være stærkere eller mere salt.

Chilimayo

Chilimayoen kan anvendes som dip til fx polentafritter

Du vil måske synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *